Για περαιτέρω πληροφορίες
Καλέστε +30 22620-56236

Συνταγές με Vodka Lordiain Duo

HOT PEPPER VODKA

HOT AND DIRTY MARTINI RECIPE

3 μέρη pepper vodka ½ μέρος dry vermouth (dry martini) 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό ελιάς

Σε ένα shaker για κοκτέιλ γεμίζουμε μέχρι τη μέση με τριμμένο πάγο, προσθέτουμε όλα τα υλικά ανακινούμε και σερβίρουμε σε παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ.

ΗΟΤ BLOODY MARY RECIPE

1 ½ μέρος pepper vodka ½ μέρος ντοματοχυμό ½ μέρος χυμό πορτοκάλι
Σε ένα shaker για κοκτέιλ γεμίζουμε μέχρι τη μέση με τριμμένο πάγο, προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακινούμε. Σερβίρουμε σε ποτήρι κοκτέιλ με μια στρώση τριμμένο πάγο στον πάτο του.

RED&HOT RECIPE

1 μέρος pepper vodka 1 κουταλάκι του γλυκού σιρόπι γρεναδίνης χυμός από μισό λάϊμ
Σε ένα shaker για κοκτέιλ προσθέτουμε πάγο, όλα τα υλικά ανακινούμε και σερβίρουμε σε χαμηλό ποτήρι.

GREEN APPLE VODKA

APPLE MARTINI RECIPE

1 μέρος green apple vodka 1 μέρος λικέρ πεπόνι 1 μέρος γλυκιάς λεμονάδας ( μη ανθρακούχο) Σε ένα shaker κοκτέιλ γεμίζουμε μέχρι τη μέση τριμμένο πάγο, προσθέτουμε όλα τα υλικά, ανακινούμε και σερβίρουμε σε ποτήρι κοκτέιλ.

APPLETINI RECIPE

Σε ένα ποτήρι κοκτέιλ προσθέτουμε τριμμένο πάγο, 1 ½ μέρος green apple vodka και 1 μέρος σφηνάκι μήλο ή λικέρ μήλου. Ανακατεύουμε ελαφρά . Σε ένα ψιλό ποτήρι προσθέτουμε πάγο, 1 μέρος βότκα, 2 μέρη χυμό πορτοκάλι.Ανακατεύουμε ελαφρά.

ORANGE VODKA

BLUE-ORANGE RECIPE

1 ½ μέρος orange vodka 1 ¼ μέρος blue curacao liquor ½ ποτήρι χυμό πορτοκάλι ½ ποτήρι sprite
Σε ένα ψιλό ποτήρι προσθέτουμε πάγο τη βότκα πορτοκάλι το λικέρ και το χυμό πορτοκάλι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τη sprite.

ORANGE DREAM

1 ½ μέρος orange vodka 1 μέρος λεμονάδα γλυκιά ( μη ανθρακούχο) ½ μέρος raspberry liquor εναλλακτικά λικέρ φράουλα
Σε ένα shaker για κοκτέιλ προσθέτουμε τριμμένο πάγο τη βότκα πορτοκάλι τη λεμονάδα και το λικέρ raspberry ή φράουλα και ανακινούμε. Σερβίρουμε σε ποτήρι κοκτέιλ όπου έχουμε καλύψει τα χείλη του ποτηριού με ζάχαρη.

POMEGRANATE VODKA

1 ½ μέρος βότκα ρόδι ½ μέρος cointreau liquor 3 μέρη χυμό ρόδι
Σε νεα shaker για κοκτέιλ προσθέτουμε κομματιασμένο πάγο και όλα τα υλικά.Ανακινούμε και σερβίρουμε σε ποτήρι κοκτέιλ .

POMEGRANATE SANGRIA

1 μέρος βότκα ρόδι 2 μέρη κόκκινο κρασί 1 μέρος χυμό ρόδι ½ μέρος χυμό πορτοκάλι lemon or lime σόδα
Σε ένα ποτήρι κρασιού προσθέτουμε κομματιασμένο πάγο, τη βότκα με γεύση ρόδι, το κρασί, το χυμό ρόδι και το χυμό πορτοκάλι ανακατεύουμε ελαφρά και προσθέτουμε τη σόδα με γεύση λεμόνι ή λάιμ. Προαιρετικά προσθέτουμε κομμάτια από λάιμ,πορτοκάλι,λεμόνι ή φράουλα.

SPARKLING POMEGRANATE VODKA

1 ¼ βότκα ρόδι ½ μέρος χυμό λεμόνι ½ μέρος σιρόπι σαμπάνια. Σε ένα shaker για κοκτέιλ προσθέτουμε πάγο τη βότκα με γεύση ρόδι, το χυμό λεμόνι και το σιρόπι.Ανακινούμε και σερβίρουμε σε ένα ποτήρι κοκτειλ προσθέτοντας τη σαμπάνια.

LEMON VODKA

PINK LEMONADE

1 μέρος λικέρ raspberry 1 μέρος βότκα λεμόνι λεμονάδα Σε ένα σακερ για κοκτέιλ προσθέτουμε πάγο και όλα τα υλικά μαζί, ανακινούμε και σερβίρουμε σε ψιλό ποτήρι με πάγο.

CITRUS TANGO

2 μέρη βότκα λεμόνι 6 μέρη χυμό ανανά 6 μέρη ανθρακούχα πορτοκαλάδα
Σε ένα ψιλό ποτήρι προσθέτουμε πάγο, τη βότκα το χυμό ανανά και την πορτοκαλάδα, ανακατεύουμε ελαφρά.

FROZEN PINK LEMONADE

1 ½ μέρος βότκα λεμόνι 1 δόση γρεναδίνη 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Σε ένα σακερ για κοκτέιλ προσθέτουμε πάγο και όλα τα υλικά, ανακινούμε και σερβίρουμε σε ψιλό ποτήρι με πάγο.

Ούζο Παυλίδη

Το Ούζο μας, το αποκλειστικά ελληνικό αλκοολούχο ποτό με βαθιά παράδοση, έχει το χαρακτηριστικό άρωμα του γλυκάνισου,και τη χαρακτηριστική ιδιότητα να μεταμορφώνεται στο πιο γλυκό λευκό που είναι άρτια συνδεδεμένο και εναρμονισμένο με το μπλέ της μεσογείου.
Είναι ο συνδυασμός των αρωματικών φυτών και σπόρων που ενώνονται με την αλκοόλη και το νερό, συναποστάζονται σε χάλκινους παραδοσιακούς άμβυκες και μας δίνουν το μοναδικό αυτό απόσταγμα.



Η κάθε συνταγή ξεχωριστή, το κάθε πάντρεμα των αρωματικών συστατικών μυστικό. Σκοπός αυτού του μοναδικού αποστάγματος όμως κοινός, να ενώσει τους ανθρώπους γύρω από ένα τραπέζι, γύρω από μια κουβέντα, γύρω από ένα γλέντι, σκοπός που με το πέρασμα των χρόνων έχει μετατραπεί σε παράδοση για τους Έλληνες.
Η οικογένεια Παυλίδη από το 1920, με απόλυτο σεβασμό και αγάπη δημιουργεί το δικό της Ούζο διεκδικώντας επάξια μια θέση σε αυτή την παράδοση.

Πατήσε εδώ για περισσότερες πληροφορίες...

Website Design by Giannis Kanellopoulos and Alexandros Panagiotis Pericleous