Για περαιτέρω πληροφορίες
Καλέστε +30 22620-56236

ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΠΑΥΛΙΔΗ

Άλλο ένα παραδοσιακό ποτό που συνοδεύει μεζέδες θαλασσινών και άλλα ορεκτικά αλλά πίνεται και σκέτο.Το παραδοσιακό σπιτικό απόσταγμα των παππούδων μας, παράγεται από στέμφυλα εξαιρετικής ποιότητας, σε σύγχρονους αποστακτήρες και εγκαταστάσεις, σφραγίζοντας έτσι την ευγενική του καταγωγή, το ελληνικό σταφύλι εκλεκτών ποικιλιών.

Κυκλοφορεί σε τρεις τύπους:

40% vol. | 42% vol. | 44% vol.

(γλυκανισάτο)

Kαι σε φιάλες:

50 ml. | 200lt. | 700ml.

1 lt. | 5 lt.

Ούζο Παυλίδη

Το Ούζο μας, το αποκλειστικά ελληνικό αλκοολούχο ποτό με βαθιά παράδοση, έχει το χαρακτηριστικό άρωμα του γλυκάνισου,και τη χαρακτηριστική ιδιότητα να μεταμορφώνεται στο πιο γλυκό λευκό που είναι άρτια συνδεδεμένο και εναρμονισμένο με το μπλέ της μεσογείου.
Είναι ο συνδυασμός των αρωματικών φυτών και σπόρων που ενώνονται με την αλκοόλη και το νερό, συναποστάζονται σε χάλκινους παραδοσιακούς άμβυκες και μας δίνουν το μοναδικό αυτό απόσταγμα.Η κάθε συνταγή ξεχωριστή, το κάθε πάντρεμα των αρωματικών συστατικών μυστικό. Σκοπός αυτού του μοναδικού αποστάγματος όμως κοινός, να ενώσει τους ανθρώπους γύρω από ένα τραπέζι, γύρω από μια κουβέντα, γύρω από ένα γλέντι, σκοπός που με το πέρασμα των χρόνων έχει μετατραπεί σε παράδοση για τους Έλληνες.
Η οικογένεια Παυλίδη από το 1920, με απόλυτο σεβασμό και αγάπη δημιουργεί το δικό της Ούζο διεκδικώντας επάξια μια θέση σε αυτή την παράδοση.

Πατήσε εδώ για περισσότερες πληροφορίες...

Website Design by Giannis Kanellopoulos and Alexandros Panagiotis Pericleous