Για περαιτέρω πληροφορίες
Καλέστε +30 22620-56236

Ούζο Παυλίδη

Παραδοσιακό ελληνικό ποτό, η ψυχή του Έλληνα. Εκλεκτοί σπόροι γλυκάνισου, μάραθου και κορίανδρου, αστεροειδές, μοσχοκάρυδα και μαστίχα, σιγοβράζουν και αποστάζονται σταγόνα-στάγονα με την ίδια συνταγή τρεις γενιές τώρα, για να δώσουν το ξεχωριστό ΟΥΖΟ ΠΑΥΛΙΔΗ.
Αποτελεί μια άριστη επιλογή για να συνοδεύσει τα θαλασσινά ,ποικιλία μεζέδων, να δώσει μια ιδιαίτερη γεύση σε συνταγές, αλλά και τη βάση για δροσερά κοκτέϊλ.

Κυκλοφορεί σε τρεις τύπους:

42% vol. | 40% vol. | 38% vol.

Σε φιάλες:

200 ml. | 350 ml. | 700ml.

και επίσης

1 lt. | 2 lt. | 5 lt.

Ούζο Παυλίδη

Το Ούζο μας, το αποκλειστικά ελληνικό αλκοολούχο ποτό με βαθιά παράδοση, έχει το χαρακτηριστικό άρωμα του γλυκάνισου,και τη χαρακτηριστική ιδιότητα να μεταμορφώνεται στο πιο γλυκό λευκό που είναι άρτια συνδεδεμένο και εναρμονισμένο με το μπλέ της μεσογείου.
Είναι ο συνδυασμός των αρωματικών φυτών και σπόρων που ενώνονται με την αλκοόλη και το νερό, συναποστάζονται σε χάλκινους παραδοσιακούς άμβυκες και μας δίνουν το μοναδικό αυτό απόσταγμα.Η κάθε συνταγή ξεχωριστή, το κάθε πάντρεμα των αρωματικών συστατικών μυστικό. Σκοπός αυτού του μοναδικού αποστάγματος όμως κοινός, να ενώσει τους ανθρώπους γύρω από ένα τραπέζι, γύρω από μια κουβέντα, γύρω από ένα γλέντι, σκοπός που με το πέρασμα των χρόνων έχει μετατραπεί σε παράδοση για τους Έλληνες.
Η οικογένεια Παυλίδη από το 1920, με απόλυτο σεβασμό και αγάπη δημιουργεί το δικό της Ούζο διεκδικώντας επάξια μια θέση σε αυτή την παράδοση.

Πατήσε εδώ για περισσότερες πληροφορίες...

Website Design by Giannis Kanellopoulos and Alexandros Panagiotis Pericleous