Για περαιτέρω πληροφορίες
Καλέστε +30 22620-56236

Η Ιστορία της Ποτοποιίας Παυλίδη

H "κληρονομιά" του Χαρίλαου Παυλίδη

1920...

Ένας μεγάλος για την εποχή του ποτοποιός, ο Κωνσταντίνος Παυλίδης, έρχεται από την Κερασούντα της Μικράς Ασίας για να αρχίσει μια νέα ζωή στην Ελλάδα.

Φέρνει μαζί του την οικογενειά του, το μεράκι, και τις γνώσεις του γύρω από την κατασκευή των ποτών που έφτιαχνε στην πατρίδα του.

Η Διαχείριση της Ποτοποιίας Σήμερα

Με την πείρα τριών γενεών δουλεύουμε με την ίδια λαχτάρα και αγάπη για την ξεχωριστή γεύση και την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας, χρησιμοποιώντας ότι τελειότερο σε πρώτες ύλες καθώς και σε μηχανολογικό εξοπλισμό με αποτέλεσμα την παραγωγή ποτών υψηλής ποιότητας από φυσικά αποστάγματα και εκχυλίσματα.

Οι προσπάθειες μας έχουν επανειλημμένα επιβραβευθεί από διεθνείς ποιοτικούς διαγωνισμούς με χρυσά βραβεία.

Έχοντας συναίσθηση της πολύτιμης ευθύνης της διαθήκης του παππού συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε με υπευθυνότητα την παραγωγή των ποτών μας, με την ελπίδα ότι και οι επόμενες γενεές μας θα ακολουθήσουν τα βήματα του παππού Κωνσταντίνου από την Κερασούντα...

Η Οικογένεια Παυλίδη

Ούζο Παυλίδη

Το Ούζο μας, το αποκλειστικά ελληνικό αλκοολούχο ποτό με βαθιά παράδοση, έχει το χαρακτηριστικό άρωμα του γλυκάνισου,και τη χαρακτηριστική ιδιότητα να μεταμορφώνεται στο πιο γλυκό λευκό που είναι άρτια συνδεδεμένο και εναρμονισμένο με το μπλέ της μεσογείου.
Είναι ο συνδυασμός των αρωματικών φυτών και σπόρων που ενώνονται με την αλκοόλη και το νερό, συναποστάζονται σε χάλκινους παραδοσιακούς άμβυκες και μας δίνουν το μοναδικό αυτό απόσταγμα.Η κάθε συνταγή ξεχωριστή, το κάθε πάντρεμα των αρωματικών συστατικών μυστικό. Σκοπός αυτού του μοναδικού αποστάγματος όμως κοινός, να ενώσει τους ανθρώπους γύρω από ένα τραπέζι, γύρω από μια κουβέντα, γύρω από ένα γλέντι, σκοπός που με το πέρασμα των χρόνων έχει μετατραπεί σε παράδοση για τους Έλληνες.
Η οικογένεια Παυλίδη από το 1920, με απόλυτο σεβασμό και αγάπη δημιουργεί το δικό της Ούζο διεκδικώντας επάξια μια θέση σε αυτή την παράδοση.

Πατήσε εδώ για περισσότερες πληροφορίες...

Website Design by Giannis Kanellopoulos and Alexandros Panagiotis Pericleous