Για περαιτέρω πληροφορίες
Καλέστε +30 22620-56236

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην κατωτέρω διεύθυνση ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.
Υπ. Επικοινωνίας: Παναγιώτης Παυλίδης

Τα πεδία με * πρέπει να συμπληρωθούν.


ΑΦΟΙ. Χ. ΠΑΥΛΙΔΗ Α.Ε.
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΜΕΓΑΛΗ ΡΑΧΗ
ΤΑ: 28
32011 ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ
T: 22620-56236
F: 22620-56237
info@pavlides.gr

Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε.

Ούζο Παυλίδη

Το Ούζο μας, το αποκλειστικά ελληνικό αλκοολούχο ποτό με βαθιά παράδοση, έχει το χαρακτηριστικό άρωμα του γλυκάνισου,και τη χαρακτηριστική ιδιότητα να μεταμορφώνεται στο πιο γλυκό λευκό που είναι άρτια συνδεδεμένο και εναρμονισμένο με το μπλέ της μεσογείου.
Είναι ο συνδυασμός των αρωματικών φυτών και σπόρων που ενώνονται με την αλκοόλη και το νερό, συναποστάζονται σε χάλκινους παραδοσιακούς άμβυκες και μας δίνουν το μοναδικό αυτό απόσταγμα.Η κάθε συνταγή ξεχωριστή, το κάθε πάντρεμα των αρωματικών συστατικών μυστικό. Σκοπός αυτού του μοναδικού αποστάγματος όμως κοινός, να ενώσει τους ανθρώπους γύρω από ένα τραπέζι, γύρω από μια κουβέντα, γύρω από ένα γλέντι, σκοπός που με το πέρασμα των χρόνων έχει μετατραπεί σε παράδοση για τους Έλληνες.
Η οικογένεια Παυλίδη από το 1920, με απόλυτο σεβασμό και αγάπη δημιουργεί το δικό της Ούζο διεκδικώντας επάξια μια θέση σε αυτή την παράδοση.

Πατήσε εδώ για περισσότερες πληροφορίες...

Website Design by Giannis Kanellopoulos and Alexandros Panagiotis Pericleous