Για περαιτέρω πληροφορίες
Καλέστε +30 22620-56236

Πιστοποιητικά Ποτοποιίας Παυλίδη

Πρώτο Πιστοποιητικό

Το πιστοποιητικό αυτό το οποίο δόθηκε από την EQA HELLAS πιστοποιεί ότι η εταιρεία μας έχει αναπτύξει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων το οποίο ανταποκρίνεται στους κανόνες και απαιτήσεις AEIO EN ISO 22000:2005.

Δεύτερο Πιστοποιητικό

Το πιστοποιητικό αυτό το οποίο δόθηκε από την EQA HELLAS πιστοποιεί ότι η εταιρεία μας έχει αναπτύξει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης της ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στους κανόνες και απαιτήσεις AEIO EN ISO 9001:2008.


Για περαιτέρω πληροφορίες και ακριβείς λεπτομέρειες για τις πιστοποιήσεις της εταιρείας μας κάντε κλίκ στα παραπάνω έγγραφα.

Ούζο Παυλίδη

Το Ούζο μας, το αποκλειστικά ελληνικό αλκοολούχο ποτό με βαθιά παράδοση, έχει το χαρακτηριστικό άρωμα του γλυκάνισου,και τη χαρακτηριστική ιδιότητα να μεταμορφώνεται στο πιο γλυκό λευκό που είναι άρτια συνδεδεμένο και εναρμονισμένο με το μπλέ της μεσογείου.
Είναι ο συνδυασμός των αρωματικών φυτών και σπόρων που ενώνονται με την αλκοόλη και το νερό, συναποστάζονται σε χάλκινους παραδοσιακούς άμβυκες και μας δίνουν το μοναδικό αυτό απόσταγμα.Η κάθε συνταγή ξεχωριστή, το κάθε πάντρεμα των αρωματικών συστατικών μυστικό. Σκοπός αυτού του μοναδικού αποστάγματος όμως κοινός, να ενώσει τους ανθρώπους γύρω από ένα τραπέζι, γύρω από μια κουβέντα, γύρω από ένα γλέντι, σκοπός που με το πέρασμα των χρόνων έχει μετατραπεί σε παράδοση για τους Έλληνες.
Η οικογένεια Παυλίδη από το 1920, με απόλυτο σεβασμό και αγάπη δημιουργεί το δικό της Ούζο διεκδικώντας επάξια μια θέση σε αυτή την παράδοση.

Πατήσε εδώ για περισσότερες πληροφορίες...

Website Design by Giannis Kanellopoulos and Alexandros Panagiotis Pericleous