Για περαιτέρω πληροφορίες
Καλέστε +30 22620-56236

Brandy Παυλίδη

Ένα κλασσικό ποτό που θερμαίνει το μυαλό και την ψυχή. Το πάντρεμα εκλεκτών αποσταγμάτων οίνου με το ξύλο της δρυός κατά την διαδικασία της παλαίωσης και η ανάμειξη τους με τον εκλεκτό φυσικό γλυκό οίνο Μοσχάτο, δίνουν ένα ξεχωριστό προϊόν με φίνο άρωμα και εξαιρετική γεύση.

Available in three volume types:

3 Αστέρων 38% vol.

5 AND 7 Αστέρων 40% vol.

Και σε φιάλες:

200 ml. | 700 ml. | 1 lt. | 5 lt.

Ούζο Παυλίδη

Το Ούζο μας, το αποκλειστικά ελληνικό αλκοολούχο ποτό με βαθιά παράδοση, έχει το χαρακτηριστικό άρωμα του γλυκάνισου,και τη χαρακτηριστική ιδιότητα να μεταμορφώνεται στο πιο γλυκό λευκό που είναι άρτια συνδεδεμένο και εναρμονισμένο με το μπλέ της μεσογείου.
Είναι ο συνδυασμός των αρωματικών φυτών και σπόρων που ενώνονται με την αλκοόλη και το νερό, συναποστάζονται σε χάλκινους παραδοσιακούς άμβυκες και μας δίνουν το μοναδικό αυτό απόσταγμα.Η κάθε συνταγή ξεχωριστή, το κάθε πάντρεμα των αρωματικών συστατικών μυστικό. Σκοπός αυτού του μοναδικού αποστάγματος όμως κοινός, να ενώσει τους ανθρώπους γύρω από ένα τραπέζι, γύρω από μια κουβέντα, γύρω από ένα γλέντι, σκοπός που με το πέρασμα των χρόνων έχει μετατραπεί σε παράδοση για τους Έλληνες.
Η οικογένεια Παυλίδη από το 1920, με απόλυτο σεβασμό και αγάπη δημιουργεί το δικό της Ούζο διεκδικώντας επάξια μια θέση σε αυτή την παράδοση.

Πατήσε εδώ για περισσότερες πληροφορίες...

Website Design by Giannis Kanellopoulos and Alexandros Panagiotis Pericleous